Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Jicht.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Jicht.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Welkom op de lotgenotenrubriek!

Geschreven op: Donderdag 9 September 2010 om 15:49
Ongepast of beledigend?

Hier kunt u met lotgenoten praten over jicht, de gevolgen daarvan, de oorzaken en alles wat verder maar met jicht te maken heeft.

Christiaan, webmaster 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Jofis op Donderdag 23 Februari 2012 om 16:59 Ongepaste reactie?

Iedere keer als ik in West-Afrika ben krijg ik een jichtaanval.
Zou het kunnen komen omdat ik dan anti malaria pillen (malarone) slik?
Heeft ieman daar ervaring mee?
Of zou de warmte (30 tot 40 graden overdag) een rol kunnen spelen?


Geschreven door: Pia op Woensdag 30 Juli 2014 om 12:56 Ongepaste reactie?

Ik heb mijn eerst jichtaanval gehad en ben nog maar 50 jaar.
Daarnaast ben ik ook invalide. Graag wou ik met mensen spreken die dit ook hebben want ik ben zeer bang en welke middelen helpen het best?
Ik heb gelezen dat kersen zes per dag of kersensap wonderen doet?

hopelijk een reactie aub.
MVG Pia


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Jicht.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)