Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Jicht.info is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Jicht.info is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Desire

Geschreven op: Woensdag 26 Maart 2014 om 23:00
Ongepast of beledigend?

Ik ben een 60 jarige vrouw en ben al sinds mijn 15de in behandeling voor spasmofilie, fibromyalgie, reactieve artritis, palindroomreuma, negatieve RA - dus nooit niets concreets eigenlijk.
Had al jaren pijn in mijn voeten, maar mijn bloedonderzoeken waren ok. De pijn nam toe, teen werd rood en voorvoet dik. Toen kwam met door radiografie tot de vaststelling dat ik al erosie had door jicht. Mijn urinezuur was net boven de grenswaarde. Heb toen een tijd alupurinol en colchicine genomen en het werd beter. De alupurinol ben ik blijven nemen en sinds een tweetal weken heb ik 2 pijnlijke voeten, met verdikking voorvoet en rode teen links. De colchicine is terug 6 dagen opgestart en het resultaat is nihil. Ik moet nu vrijdag terug naar de reumatoloog voor de bloeduitslagen. Maak me eerlijk gezegd zorgen hoe het verder moet als de medicatie niet aanslaat. 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Jicht.info toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)